ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δωρεές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από επαγγελματικές ομάδες και φιλανθρωπικές οργανώσεις

Δωρεές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από επαγγελματικές ομάδες και φιλανθρωπικές οργανώσεις

Σε δωρεά αναλώσιμων ειδών προς το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου προχώρησε σήμερα ο Σύνδεσμος Αδειούχων Ηλεκτρολόγων Κύπρου, σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή Covid-19, δρα Ιωσήφ Μουτήρη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρ. Μουτήρης ανέφερε πως ο Ταμίας του  Συνδέσμου Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου (ΣΕΗΚ), Γιάννης Λουκά, του παρέδωσε το πρωί διακόσιες(200) Face shield προσωπίδες και εκατον- δεκαπέντε (115) Face masks υψηλής αναπνευστικής προστασίας KN95. Ευχήθηκε επίσης«καλή συνέχεια στο έργο που το Νοσοκομείο επιτελεί».

Από την πλευρά του ο δρ. Μουτήρης ευχήθηκε στα   μέλη  και στο ΔΣ του Συνδέσμου  τις θερμές ευχαριστίες του Προσωπικού του ΓΝ Πάφου για τη δωρεά και για την ευγενική τους πρόθεση γενικά, μαζί με τη διαβεβαίωση πως θα συνεχίσουν να εξυπηρετούμε τον κόσμο με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

“Η δωρεά σας αγαπητοί μου φίλοι, όπως και άλλες παρόμοιες δωρεές, προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης της κοινωνίας μας, προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας τα αναγκαία εφόδια για να συνεχίσουν με ασφάλεια την προσφορά τους”, κατέληξε.

Εξάλλου, ο φιλανθρωπικός οργανισμός "Κύκλος Φιλίας" της εβραϊκής κοινότητας της Κύπρου ανακοίνωσε ότι είναι σε θέση να προσφέρει μια επαγγελματική υπηρεσία απολύμανσης στο σπίτι σε ηλικιωμένους και οικογένειες παιδιών με ειδικές ανάγκες. Η υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας προϊόντα από μια γνωστή ισραηλινή εταιρεία, θα προσφερθεί δωρεάν σε όσους έχουν ανάγκη.
 
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στρέφονται σε άμεση βοήθεια προς ηλικιωμένους και οικογένειες που έχουν ανάγκη που βρίσκονται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω της καραντίνας.
 
Αναφέρει επίσης ότι για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του Covid-19, η εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου, μαζί με τους εθελοντές του ΄Κύκλου Φιλίας’ παραδίδουν ζεστά γεύματα σε όλο το νησί, σε άτομα που έχουν ανάγκη και με κάθε παράδοση, δίνονται  ιατρικές μάσκες, γάντια και απολυμαντικό χεριών, διασφαλίζοντας ότι όλοι παραμένουν ασφαλείς σε αυτή την περίοδο κρίσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top