ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θλίψη για τον χαμό του Κόκου Παπανδρέου: Το αντίο από την αγαπημένη του ομάδα – Ανανέωσαν και το διαρκείας του

Θλίψη για τον χαμό του Κόκου Παπανδρέου: Το αντίο από την αγαπημένη του ομάδα – Ανανέωσαν και το διαρκείας του

Η ΕΝΠ εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Γιώργου Παπανδρέου, πιστού οπαδού της ομάδας.

Αναλυτικά:

Τα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της Ε.Ν.Π θα ήθελαν να εκφράσουν δημόσια τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αγαπητού Γιώργου (Κόκος) Παπανδρέου.

Τα λόγια περιττά για την αγάπη του προς την ομάδα μας, και επιβεβαιώνεται με την πρόθεση της οικογένειας να συνεχίζει να αγοράζει το Εισιτήριο Διαρκείας του κρατώντας την ίδια θέση.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι η πανδημία την οποία βιώνει ολόκληρη η ανθρωπότητα πέραν από τις ανθρώπινες ζωές στερεί και την δυνατότητα σε συγγενείς και φίλους να θρηνήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όσο και αν ευελπιστούμε όλο αυτό να τελιώσει το συντομότερο, οφείλουμε για όσο ακόμη κρατήσει να σεβαστούμε τους κανόνες για να μην ζήσει καμία άλλη οικογένεια τέτοιες στιγμές.

Αιωνία του η μνήμη.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π.

The post Θλίψη για τον χαμό του Κόκου Παπανδρέου: Το αντίο από την αγαπημένη του ομάδα – Ανανέωσαν και το διαρκείας του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top