ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζόρντι-Βίτορ: Τι είπαν για το «καυτό» θέμα με τους μισθούς παικτών λόγω… κορωνοϊού

Ζόρντι-Βίτορ: Τι είπαν για το «καυτό» θέμα με τους μισθούς παικτών λόγω… κορωνοϊού

Ο Ζόρντι Γκόμεθ και ο Βιτόρ Γκόμες… ανακρίθηκαν LIVE από τον κόσμο της Ομόνοιας, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τους μισθούς τους λόγω της κρίσης του κορωνοϊού ανέφεραν ότι είναι δύσκολη η κατάσταση όμως ακόμη δεν ξέρουν τι θα γίνει για να μπορούν να απαντήσουν.

Ζόρντι: «Καλή ερώτηση. Αυτή την στιγμή βιώνουμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω την άλλη εβδομάδα θα μάθουμε εάν θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις και εάν θα παιχτεί ποδόσφαιρο. Ακόμη περιμένουμε, συγνώμη αλλά δεν έχω απάντηση»

Βίτορ: «Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Περιμένουμε την κυβέρνηση και την ομοσπονδία. Τους περιμένουμε να μας πουν τι θα γίνει στο μέλλον, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά»

The post Ζόρντι-Βίτορ: Τι είπαν για το «καυτό» θέμα με τους μισθούς παικτών λόγω… κορωνοϊού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top