ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Όμιλος Υπεραγορών MAS: Δωρεά ασπίδων προστασίας προσώπου σε όλα τα Νοσοκομεία

Όμιλος Υπεραγορών MAS: Δωρεά ασπίδων προστασίας προσώπου σε όλα τα Νοσοκομεία

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μια φορά ο Όμιλος Υπεραγορών MAS ελέω κορονοϊού, παραμένοντας στο πλευρό αυτών που δίνουν καθημερινή μάχη στους θαλάμους των νοσοκομείων σώζοντας ανθρώπινες ζωές και δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς και νοσηλευτές.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, οι Υπεραγορές MAS σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη», ετοίμασαν μεγάλη ποσότητα ασπίδων προστασίας προσώπου συμβάλλοντας σημαντικά στην κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι ασπίδες προστασίας προσώπου που φτιάχτηκαν, παραδόθηκαν σε νοσοκομεία Παγκύπρια, εξασφαλίζοντας επιπλέον προστασία σε γιατρούς και νοσηλευτές στον μεγάλο αγώνα που δίνουν καθημερινά ενάντια στον Covid-19.

Η κίνηση αυτή, υπενθυμίζει για άλλη μια φορά πως οι Υπεραγορές MAS βρίσκονται από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της πανδημίας δίπλα στους πολίτες και την πολιτεία πραγματοποιώντας ενέργειες που βοηθούν στην καταπολέμηση του θανατηφόρου ιού, λαμβάνοντας βέβαια και όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα εντός των υπεραγορών για την προστασία των εργαζομένων τους αλλά και των καταναλωτών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top