ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι χορηγίες και δωρεές ενάντια στον κορωνοϊό

Συνεχίζονται οι χορηγίες και δωρεές ενάντια στον κορωνοϊό

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κουκλιών σε συνεργασία με το σύνδεσμο Κοινοτικού Εθελοντισμού Κουκλιών χορήγησαν στους φοιτητές της κοινότητας το ποσό των 600 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο κοινοτάρχης Μιχάλης Νικολάου πρόκειται για προσφορά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού με στόχο να στηριχθούν εμπράκτως οι οικογένειές των 22 φοιτητών της κοινότητας.

Μάσκες δώρισε στον Δήμο Πάφου Κινέζος υπήκοος

Στη δωρεά 4.000 μασκών προς τον Δήμο Πάφου προχώρησε Κινέζος υπήκοος, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια διαμένει μόνιμα στην πόλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Πάφου, παραδίδοντας σήμερα τις μάσκες στον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος, ο κ. Jiang σημείωσε ότι ως κάτοικος της Πάφου θεωρεί υποχρέωσή του να ενισχύσει την προσπάθεια της Τοπικής Αρχής για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πάφου συγχάρηκε θερμά τον κύριο HenryJiang για την ευγενική αυτή πρωτοβουλία του η οποία, όπως είπε, αντανακλά τα αισθήματα της εκτίμησης και της αλληλεγγύης του προς την Πάφο και τους κατοίκους της.

Δωρεάν μεταφορές ιατρικού εξοπλισμού από GAP Vassilopoulos

Η GAP Vassilopoulos έχει διαχειριστεί μέχρι σήμερα σε επίπεδο Logistics την Παραλαβή, Αποθήκευση και Διανομή προς τα καταστήματα AKIS EXPRESS παγκύπρια, περισσότερων από 130 χιλιάδων τεμαχίων ιατρικού εξοπλισμού, σε σύνολο σχεδόν μισού εκατομμυρίου που θα διαχειριστεί ο Όμιλος και τα οποία καταφθάνουν αεροπορικώς από την Κίνα για τις ανάγκες του ΓεΣΥ (ΟΑΥ), αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του, ο Executive Director του Ομίλου GAP Vassilopoulos, Πέτρος Βασιλόπουλος, είπε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι η GAP Vassilopoulos Logistics προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της, στηρίζοντας έμπρακτα τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας και ενισχύοντας ταυτόχρονα το ΓεΣΥ.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλόπουλο, η όλη προσπάθεια παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες, λόγω και της πίεσης του χρόνου, αλλά και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται. Ως Όμιλος, πρόσθεσε, "αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών αντιμετώπισης της πανδημίας. Παράλληλα με αυτήν την ευκαιρία εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το προσωπικό της εταιρείας, που από την πρώτη μέρα προσφέρει τις υπηρεσίες του με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτούς».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top