ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τέσσερα εξιτήρια σε ασθενείς από το ΓΝ Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τέσσερα εξιτήρια σε ασθενείς από το ΓΝ Αμμοχώστου

Τέσσερα εξιτήρια σε ασθενείς με κορωνοϊό, δόθηκαν σήμερα Τρίτη 28/4 από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Τα τέσσερα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν για κορωνοϊό είναι αρνητικά.
 
Ο ένας ασθενής διακομίσθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου όπου θα παραμείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση του. Μέχρι αυτή την ώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης φιλοξενούνται 67 άτομα.
 
Οι άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για περίοδο 14 ημερών.
 
Μέχρι τις επτά απόψε από τους 15 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση υγείας όλων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται σταθερή.
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται μέχρι αυτή την ώρα 62 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 136 εισαγωγές και δόθηκαν 107 εξιτήρια.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top