Σε γνωστή σειρά του εξωτερικού η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Σε γνωστή σειρά του εξωτερικού η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Στο τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου της σειράς “Homeland” εμφανίστηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ενσαρκώνοντας μία κατάσκοπο από την Ρωσία.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Αμερική με τον σύντροφό της κυνηγώντας μια διεθνή καριέρα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ευχαριστώντας παράλληλα και τους συντελεστές της σειράς για την ευκαιρία που της έδωσαν.

«Το φινάλε του Homeland με άφησε πραγματικά άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία εργάζεται πλέον με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Joanna Fyllidou.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE