ΚΥΠΡΟΣ-Προπονήσεις: Σκέψεις για αλλαγή των μέτρων – Εξέλιξη που ευνοεί την επανέναρξη

ΚΥΠΡΟΣ-Προπονήσεις: Σκέψεις για αλλαγή των μέτρων – Εξέλιξη που ευνοεί την επανέναρξη

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών, φέρουν το Υπουργείο Υγείας, σε συνεννόηση με το Προεδρικό Μέγαρο, να σκέφτεται αρκετά στο να αλλάξει την απόφαση για έναρξη προπονήσεων όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα στα νέα μέτρα χαλάρωσης, με την πανδημία του κορωνοϊού.  Δηλαδή, αντί 18 Μαΐου, να αποφασιστεί για πιο νωρίς η έναρξη των προπονήσεων, και αυτό μετά την επιστολή της Ανόρθωσης προς το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αναμένεται ότι η όποια απόφαση παρθεί από το Υπουργείο Υγείας, αν θα αλλαχθεί η ημερομηνία έναρξης προπονήσεων των ομάδων, να είναι πριν την έναρξη της αυριανής Άτυπης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ, όπου θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τις διοργανώσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

The post ΚΥΠΡΟΣ-Προπονήσεις: Σκέψεις για αλλαγή των μέτρων – Εξέλιξη που ευνοεί την επανέναρξη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.