Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με ΚΟΠ για το μέλλον της φετινής σεζόν

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με ΚΟΠ για το μέλλον της φετινής σεζόν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχει την Πέμπτη (14/05), το πρωί η ηγεσία της ΚΟΠ με αντικείμενο το μέλλον της φετινής σεζόν στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συνάντηση ορίστηκε για τις 11 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης 14/05. 

Στο τραπέζι θα τεθεί το πρωτόκολλο που θα διέπει την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, των προπονήσεων και όλων των παραμέτρων που αφορούν το ποδόσφαιρο, όπως είναι οι μετακινήσεις, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και το τι θα γίνει σε ένα ενδεχόμενο εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε μια ή περισσότερες ομάδες.

Αυτό προϋποθέτει πως το Πρωτόκολλο θα είναι έτοιμο μέχρι την Πέμπτη έτσι ώστε η ΚΟΠ να το παρουσιάσει στη σύσκεψη, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν επίσης οι αρμόδιοι Υπουργοί Υγείας και Οικονομικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Associated Press: «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεχθούμε επίθεση» - Ζητά οδικό χάρτη για περίπτωση πολέμου σε κράτος-μέλος της ΕΕ

ΠτΔ στο Associated Press: «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεχθούμε επίθεση» - Ζητά οδικό χάρτη για περίπτωση πολέμου σε κράτος-μέλος της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες να προχωρήσουν άμεσα στη σύνταξη ενός επιχειρησιακού σχεδίου για την ενεργοποίηση της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής.

BEST OF TOTHEMAONLINE