ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΘΥΜΩΣΕ η ηγεσία των Κύπριων διαιτητών! Μιλάει για… υπόσκαψη και… ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ όσες ομάδες απαιτούν ξένους ρεφ

ΘΥΜΩΣΕ η ηγεσία των Κύπριων διαιτητών! Μιλάει για… υπόσκαψη και… ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ όσες ομάδες απαιτούν ξένους ρεφ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, στέλνει… προειδοποιητικό μήνυμα στις ομάδες που ζητούν ή απαιτούν ξένους διαιτητές εάν επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους ότι:

«Δηλώνουμε σε όσους εργολαβικά προσπαθούν να υποσκάψουν την Κυπριακή διαιτησία, εδραιώνοντας ξένους διαιτητές στα πρωταθλήματα μας, ότι θα μας βρουν αντιμέτωπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου για το αίτημα καθόδου ξένων διαιτητών σε περίπτωση επανέναρξης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Σχόλιο: Θα το ξαναπούμε για πολλοστή φορά… Λάθη κάνουν και θα κάνουν και οι ξένοι διαιτητές, όμως κανείς δεν ασχολείται μαζί τους μετά το τέλος των αγώνων, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει προκατάληψη και όσα λάθη κι αν κάνουν, όσο σοβαρά κι αν είναι, θα θεωρηθούν ανθρώπινα. Οι Κύπριοι διαιτητές θα πρέπει να κάνουν αυτοκριτική και να διερωτηθούν γιατί οδηγήθηκαν οι ομάδες και η ΚΟΠ στη λύση των ξένων ρεφ, αντί να… τους κουνούν το δάκτυλο, προκειμένου τη νέα σεζόν, να μη δούμε ξανά τις φετινές… “ομορφιές”, για να μην τεθεί ξανά θέμα έλευσης ξένων διαιτητών. Τόσο απλά είναι τα πράγματα… Ας βελτιώσουν τις διαιτησίες τους, για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παραγόντων των ομάδων που απαιτούν ξένους ρεφ και φυσικά του κόσμου που η συντριπτική πλειοψηφία επιθυμεί (και απαιτεί…) διακαώς “αφυρίχτρες” από άλλες χώρες παρά ντόπιες.

Ι.Ι.

The post ΘΥΜΩΣΕ η ηγεσία των Κύπριων διαιτητών! Μιλάει για… υπόσκαψη και… ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ όσες ομάδες απαιτούν ξένους ρεφ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top