ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφικά σενάρια από Ελλάδα με… λίγο ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Απόλλων!

Μεταγραφικά σενάρια από Ελλάδα με… λίγο ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Απόλλων!

Τα σενάρια για το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, και μάλιστα τα ελλαδικά ΜΜΕ συνεχίζουν να εμπλέκουν κυπριακές ομάδες με την περίπτωση του.

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται το όνομα του για τον ΑΠΟΕΛ ενώ αυτή την φορά εμπλέκουν στο παιχνίδι Απόλλων αλλά και Ομόνοια!

Το Sdna αναφέρει πως ο Ελλαδίτης εξτρέμ δεν κάνει γκελ στον Ουζουνίδη όμως προτάθηκε ενώ τονίζουν πως ενδιαφέρεται… ζεστά ο Απόλλωνας.

Από την άλλη η στήλη 24ο Ευαγγέλιο στον Sport24.gr αναφέρει πως δεν παίζει για ΑΠΟΕΛ λόγω Ουζουνίδη όμως από την άλλη Απόλλωνας και Ομόνοια έχουν εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του παίκτη.

Τι αναφέρει το sdna.gr:

Το SDNA έκανε ρεπορτάζ στο «νησί της Αφροδίτης» και μάζεψε τα τελευταία δεδομένα αναφορικά με την…κυκλοφορία του Λάζαρου στον κυπριακό ποδοσφαιρικό χάρτη:

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει πράγματι διερευνήσει την προοπτική συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ που μετά τον Κώστα Αποστολάκη θα κινηθεί για την απόκτηση κι άλλων παικτών απ΄το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο σε πρώτο χρόνο, δεν φαίνεται να κάνει ιδιαίτερα μεγάλο…γκελ στον τεχνικό της κυπριακής ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη και τον πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη, χωρίς να΄χει «καεί» οριστικά η περίπτωσή του.

Αντίθετα πιο «ζεστά» αντιμετωπίζουν στον Απόλλωνα Λεμεσού την προοπτική συνεργασίας με τον Λάζαρο.

Για τον προσεχώς ελεύθερο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού υπάρχει θετικό report απ΄τον τεχνικό διευθυντή, Πέτρο Κονναφή και τον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη και μένει να φανεί αν θα ανάψει ή όχι το «πράσινο φως» και ο τεχνικός, Σοφρώνης Αυγουστή ούτως ώστε να υπάρξει επίσημη κρούση και να…ζεσταθεί η υπόθεση.

Τι αναφέρει το 24ο Ευαγγέλιο στον Sport24.gr:

3ον) Όσον αφορά στις δυο ομάδες από την Κύπρο που θέλουν τον Λάζαρο, όντως η μία είναι ο Απόλλων Λεμεσού. Ο ΑΠΟΕΛ, όμως, δεν παίζει και δεν θα μπορούσε να παίξει λόγω… Ουζουνίδη (και όχι μόνο). Παίζει, όμως, η Ομόνοια. Το “τριφύλλι” και ο Απόλλων Λεμεσού ( η ομάδα του Γιαννιώτα) είναι δηλαδή οι δυο κυπριακές που έχουν ενημερώσει σχετικά την πλευρά του Λάζαρου για το ενδιαφέρον τους. Προσοχή σε μια σημαντική λεπτομέρεια: ο Χριστοδουλόπουλος δεν προτάθηκε στην Κύπρο, αυτοί πήγαν στον παίκτη…

The post Μεταγραφικά σενάρια από Ελλάδα με… λίγο ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Απόλλων! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top