ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη φωτιά πλησίον του αυτοκινητοδρόμου- Στη μάχη κατάσβεσης ισχυρές δυνάμεις- Ο δρόμός έχει κλείσει

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεγάλη φωτιά πλησίον του αυτοκινητοδρόμου- Στη μάχη κατάσβεσης ισχυρές δυνάμεις- Ο δρόμός έχει κλείσει

Δύο μέτωπα πυρκαγιάς ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής 17/5 στην επαρχία Λευκωσίας, πλησίον του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας- Λεμεσού στο ύψος του Κόρνου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που δίνουν μάχη να περιορίσουν τα δύο μέτωπό, ενώ στην επιχείρηση κλήθηκαν και συμμετέχουν τα πτητικά μέσα που έχει στη διάθεσή της η Δημοκρατία.

Η φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα (13:15) εκτός ελέγχου ενώ πυκνοί καπνοί έχουν «πνίξει» και τον αυτοκινητόδρομο λίγο μετά την «Κακορατζιά» με την Αστυνομία να κάνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ έχει κλείσει προσωρινά και μέρος του αυτοκινητόδρομου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Λόγω των καπνών από φωτιά, που μαίνεται στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Κακορατζιά, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη. Ως εκ τούτου ο δρόμος έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό, διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Κόρνου, ενώ όσοι διακινούνται από Λεμεσό προς Λευκωσία, καλούνται να εισέρχονται στον παλαιό δρόμο, από την έξοδο Σκαρίνου.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.