Έτρεχαν όλη τη νύχτα Αστυνομία και Πυροσβεστική

Έτρεχαν όλη τη νύχτα Αστυνομία και Πυροσβεστική

Το ένα παραστατικό τα μεσάνυχτα και το άλλο στις 3.00 τα ξημερώματα.

Δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν στη Λευκωσία το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, σε πολυκατοικία όπου διαμένει η ιδιοκτήτρια του στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτη, ο οποίος την κατέσβησε, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Εκ πρώτης όψεως η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Επίσης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτες, οι οποίοι προσέτρεξαν στη σκηνή και την κατέσβησαν. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος και την οροφή, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE