Λεβέντης: Δεν υπάρχει ίδια μεταχείριση - Όπως η λύση είναι για τους επιχειρηματίες ο δανεισμός το ίδιο να προτείνουν και στους ιδιοκτήτες

Λεβέντης: Δεν υπάρχει ίδια μεταχείριση - Όπως η λύση είναι για τους επιχειρηματίες ο δανεισμός το ίδιο να προτείνουν και στους ιδιοκτήτες

Με δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΙΚΑ, Φάνος Λεβέντης, έκανε σαφές πως δεν είναι ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις για στήριξη των μελών του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, απο το κράτος.

 

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα, μιλώντας στο τρίτο του ΡΙΚ, πως το κράτος έρχεται και προτείνει δανειοδότηση για βοήθεια στις επιχειρήσεις αλλά ταυτόχρονα δεν κάνει το ίδιο για την πλευρά των ιδιοκτητών υποστατικών που τα διαθέτουν για ενοικίασει. Εξήγησε πως το κράτος ξεχωρίζει τις επιχειρήσεις απο τους ιδιοκτήτες αναφέροντας πως δεν υπάρχει ίδια μεταχείριση και ενώ οι επιχειρήσεις επηρεάζονται οι ιδιοκτήτες δεν επηρεάζονται.

Χαρακτηριστικά σχολίασε  'γιατί οπως μας λένε εμας στήριξη μέσω δανείων να μην προτείνει και στους ιδιοκτήτες το ίδιο να μπουν σε δάνειο μειώνοντας το ενοίκιο τους προς τις επιχειρήσεις για να επιβιώσουν;'.

Τέλος σημείωσε πως ως ΠΑΣΙΚΑ με δική του πρωτοβουλία έχουν λάβει νομική συμβουλή και γνωμάτευση και αν κάποιος απο τα μέλη τους θέλει μπορει να κινηθεί με αυτό τον τρόπο μεμονομένα για το θέμα των ενοικίων τους, καθώς θεωρούν πως η κυβέρνηση πήρε μια πολιτική απόφαση και όχι μια απόφαση μετά απο νομική συμβουλή για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.