Mπορρέλ: Εντελώς απαράδεκτες και βαθιά πηγή ανησυχίας οι δηλώσεις Χαμενεΐ για το Ισραήλ

Mπορρέλ: Εντελώς απαράδεκτες και βαθιά πηγή ανησυχίας οι δηλώσεις Χαμενεΐ για το Ισραήλ

"Εντελώς απαράδεκτες" και "βαθιά πηγή ανησυχίας", χαρακτήρισε τις δηλώσεις Χαμενεΐ για το Ισραήλ, ο Ύπατος Εκπρόσωπος Ζοζέπ Μπορρέλ, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα με γραπτή δήλωση ο Ύπατος Εκπρόσωπος τονίζει ότι "η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει τις απειλητικές δηλώσεις του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, που θέτει υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητα του Ισραήλ".

"Τέτοιες δηλώσεις είναι εντελώς απαράδεκτες και αντιπροσωπεύουν μια βαθιά πηγή ανησυχίας. Είναι επίσης ασυμβίβαστες με τον στόχο μιας σταθερής και ειρηνικής Μέσης Ανατολής που επιδιώκει η ΕΕ", ξεκαθαρίζει.

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση επαναλαμβάνει τη θεμελιώδη δέσμευσή της για την ασφάλεια του Ισραήλ", καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE