ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Ρόκα, αλλά πήρε ήδη την αξιολόγηση του ρόστερ από τον Δώνη – Ποια είναι τα δεδομένα…

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Ρόκα, αλλά πήρε ήδη την αξιολόγηση του ρόστερ από τον Δώνη – Ποια είναι τα δεδομένα…

Μετά από ένα μήνα ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να συζητήσουν για την επόμενη σεζόν μόλις τελειώσει η καραντίνα του Καταλανού. Ποια είναι τα δεδομένα.

Την πλήρη αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού παρέδωσε μέσω mail ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης την περασμένη εβδομάδα στον Τσάβι Ρόκα και αμέσως μετά το πέρας της καραντίνας του Καταλανού θα συζητήσουν ξανά για την επόμενη μετά της συνύπαρξης τους στο σύλλογο.

Ο Ρόκα είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για δυο εβδομάδες καθώς επέστρεψε την περασμένη Πέμπτη από την Ισπανία και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Δώνη, έχοντας προηγουμένως συνομιλήσει με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο για τις προθέσεις του τελευταίου αναφορικά με την επόμενη σεζόν.

Το κυρίαρχο ζητούμενο είναι ο σχεδιασμός της νέας χρόνιας και αυτό σχετίζεται άμεσα με την αξιολόγηση του προπονητή όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ (επεκτάσεις συμβολαίων, δανεισμοί, δίδυμα ανά θέση κλπ) αλλά και τις ανάγκες μεταγραφικής ενίσχυσης.

Το μπατζετ δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει επακριβώς ούτε ο Ρόκα ούτε ο Δώνης, παρά μόνο να υπολογίσουν ότι σε πρώτη φάση θα κινηθεί σε παρόμοια επίπεδα με φέτος με τάση προς τα κάτω, όπως έχει ενημερωθεί ο Ρόκα μαζί με το πράσινο φως για μια-δυο απολύτως απαραίτητες προσθήκες μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο με τα έσοδα (τηλεοπτικό συμβόλαιο κλπ).

Η παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πράσινο πάγκο δεν εξαρτάται από τον Τσάβι Ρόκα αλλά από τον Γιάννη Αλαφούζο και ως εκ τούτου είτε ο Καταλανός δεν θα πει το παραμικρό έπ’ αυτού στον Ελληνα προπονητή, ειίτε θα τον ενημερώσει για ενδεχόμενη απόφασή του.

Το παρελθόν άλλωστε έχει δείξει ότι ο Αλαφούζος όταν αποφασίσει να χωρίσει με κάποιον (προπονητή-τεχνικό διευθυντή) δεν τον συναντά ο ίδιος αλλά τον ενημερώνει μέσω των άμεσων συνεργατών.

Το έκανε φέτος με τον Νταμπίζα και όχι μόνο…

Υπό αυτό το πρίσμα, έτσι και φιξαριστεί συνάντηση μεταξύ Αλαφούζου και Δώνη οι πιθανότητες θα είναι υπέρ της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του Δώνη στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sdna.gr

The post Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Ρόκα, αλλά πήρε ήδη την αξιολόγηση του ρόστερ από τον Δώνη – Ποια είναι τα δεδομένα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top