Δήλωση που… «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ» εξέλιξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Δήλωση που… «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ» εξέλιξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σπάρτακ Τρνάβα, Aντρέι Κοστολάνσκι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρθηκε στον παίκτη, Ζόελ Περέιρα, ο οποίος πήγε από την Ομόνοια υπό τη μορφή δανεισμού.

«Ο Ζοέλ Περέιρα αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση, όμως στο μικρό χρονικό διάστημα που ήταν στην ομάδα, δεν μας έπεισε με τις παραστάσεις του στο γήπεδο ώστε να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε σε αυτόν. Τώρα θεωρούμε σημαντικό να βρούμε δύο εναλλακτικές λύσεις, ιδανικά από τις τάξεις των σλοβακικών ταλέντων» δήλωσε ο αξιωματούχος της Σπάρτακ Τρνάβα.

Κάτι που αφήνει να νοηθεί ότι ο Περέιρα θα φύγει από την ομάδα της Σλοβακίας, θα επιστρέψει στην Κύπρο και να ξεκαθαριστεί από την Ομόνοια κατά το πόσο θα είναι στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ή θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα αυτή τη φορά.’

Ο Περέιρα έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

The post Δήλωση που… «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ» εξέλιξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE