Ντοπέ τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που δεν έπαιξε ποτέ!

Ντοπέ τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που δεν έπαιξε ποτέ!

Σε απολογία από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague κλήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αστέριος Γιακουμής, καθώς ''πιάστηκε'' να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ενώπιον της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής κλήθηκε να απολογηθεί ο Αστέριος Γιακουμής του ΠΑΟΚ, καθώς βρέθηκε ''θετικός'' σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, στο περιθώριο του αγώνα της Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, κατά τον οποίο ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 4-3. Όπως έκανε γνωστό η Superleague, στον 27χρονο γκολκίπερ ανιχνεύθηκε η ουσία μεθυλεξαναμίνη, η οποία επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματος.

Πηγή: sport24.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE