ΔΙΕΘΝΗ

Αντσελότι:«Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»

Αντσελότι:«Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»

Ακόμα και για ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μέσω της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πέναλτι είναι προετοιμασμένη η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αυριανής (22/04) αναμέτρησης με την συμπολίτισσα Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» σύμφωνα με τον τεχνικό της Κάρλο Αντσελότι.

« Είναι δύσκολο να κερδίσεις την Ατλέτικο, γιατί είναι πολύ δυνατή και είναι συμπαγής αμυντικά. Αυτό που κάναμε στο πρώτο ματς, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαστε προετοιμασμένοι και για τα πέναλτι.

Είναι πολύ δύσκολο, να προπονηθείς στα πέναλτι. Είναι δύσκολο, γιατί είναι διαφορετικές οι συνθήκες της προπόνησης και της αναμέτρησης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου που αναφέρθηκε και στις σημαντικές απουσίες τις οποίες αντιμετωπίζει ση μονομαχία με τους «ροχιμπλάνκος».

«Έχω πει πολλές φορές, ότι έχω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στους παίκτες που έχεις, κι όχι σ' αυτούς που δεν έχεις.Οι λύσεις θα έρθουν από τους ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη και είναι φρέσκοι.

Στο θέμα του Μπενζεμά, δεν υπάρχει μπέρδεμα. Είχε ένα τραυματισμό την Τρίτη και την Παρασκευή έμοιαζε καλά, αλλά δεν βελτιώθηκε το ίδιο καλά. Δεν μπόρεσε να ανακάμψει από τον τραυματισμό. Πρέπει να συμβιώσουμε με τους τραυματισμούς. Τους είχαμε και τους προηγούμενους μήνες, σε σημαντικά παιχνίδια» επεσήμανε ο Αντσελότι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top