Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας
Σε τροχιά ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Κύπρου και Γαλλίας βρίσκεται η Λευκωσία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.
Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση του Νικόλα Παπαδόπουλου εμπλέκει και τον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πως όταν είχε ερωτηθεί από την Επιτροπή Ελέγχου για την επιδότηση επιτοκίων (που ανακοινώθηκε στη χθεσινή δέσμη μέτρων για στήριξη της Οικονομίας) είχε δηλώσει πως χρειάζεται η έγκριση της Βουλής.
Δείτε την ανάρτηση του Νικόλα Παπαδόπουλου :
“Ο Γ. Ελεγκτής στην Επ. Ελέγχου της Βουλής ρωτήθηκε κατά πόσο απαιτείται έγκριση της Βουλής για επιδότηση επιτοκίων και ήταν ξεκάθαρος: για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους απαιτειται η έγκριση της Βουλής. Ο Υπ.Οικονομικων άλλα λέει...” Η προχειρότητα συνεχίζεται..
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις