ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκινητική ανακοίνωση για Καρογιάν-Βέβη: «Δύο τεράστιες ποδοσφαιρικές μορφές»

Συγκινητική ανακοίνωση για Καρογιάν-Βέβη: «Δύο τεράστιες ποδοσφαιρικές μορφές»

Ανακοίνωση για τους Καραμπέτ Καρογιάν και Κρίστη Βέβη που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, εξέδωσε ο όμιλος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Καραμπέτ Καρογιάν και Κρίστης Βέβης δύο τεράστιες ποδοσφαιρικές μορφές της ΑΕΛ του 40′ και 50′ ανήκουν πλέον στη αιωνιότητα. Ο Όμιλος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και των 2 παλαίμαχων μας ποδοσφαιριστών. Στις 29 Μαΐου 2014 ο Όμιλος μας τίμησε τους δύο μεγάλους θρύλους της ΑΕΛ και του Κυπριακού Ποδοσφαίρου σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση (φωτογραφίες από την εκδήλωση). Αιωνία σας η μνήμη … Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει!

Ο Καραμπέτ Καρογιάν αγωνίστηκε στην ΑΕΛ ως τερματοφύλακας, από το 1946 εώς το 1950 πανηγυρίζοντας μάλιστα και το Κύπελλο του 1948. Εν συνεχεία 1950-1952 ενίσχυσε την αρμενική ομάδα ΑΥΜΑ. Ο αρμενικής καταγωγής τερματοφύλακας επέστρεψε στην ΑΕΛ το 1952-53 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια επέστρεψε στην ΑΥΜΑ όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ο Κρίστης Βέβης ενεγγράφη στην ΑΕΛ το 1950 σε ηλικία 18 ετών και μονιμοποιήθηκε στη βασική ενδεκάδα ως δεξιός χαφ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων 1953, 1955, 1956. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που τιμωρήθηκαν με ποινή αποβολής από την ΑΕΛ το 1956 και στη συνέχεια εντάχθηκε στον Απόλλωνα».

The post Συγκινητική ανακοίνωση για Καρογιάν-Βέβη: «Δύο τεράστιες ποδοσφαιρικές μορφές» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top