ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Coca-Cola HBC Κύπρου στη μάχη ενάντια στον COVID-19

Η Coca-Cola HBC Κύπρου στη μάχη ενάντια στον COVID-19

Πολυεθνικές αλλά και εγχώριες εταιρείες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των Αρχών για την αγορά εξοπλισμού, την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, την παροχή προϊόντων πρώτης ανάγκης και τη δωρεά χρηματικών ποσών στο Γενικό Σύστημα Υγείας της χώρας.

Αξιοσημείωτη έχει χαρακτηριστεί η πρωτοβουλία της Coca Cola HBC Κύπρου, όπου σε απόλυτο συντονισμό με το Υπουργείο Υγείας, συμπαραστέκεται στους επαγγελματίες υγείας στα δημόσια νοσηλευτήρια της χώρας αναγνωρίζοντας την καθημερινή μάχη που δίνουν ενάντια στον κορωνοϊό.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, η εταιρεία ανέλαβε την τροφοδοσία με δωρεάν προϊόντα όπως Νερό Κύκκος, Χυμοί Λανίτης, αναψυκτικά Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Fanta και τσάι Fuzetea για την κάλυψη των αναγκών γιατρών, παραϊατρικού προσωπικού και ασθενών. Αποδέκτες αυτής της πρωτοβουλίας είναι τα Γενικά Νοσοκομεία Λάρνακας, Λευκωσίας, Πάφου και Αμμοχώστου, καθώς και στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, το Νοσοκομείο Κυπερούντας, το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, η Διεύθυνση Ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας αλλά και το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου όπου η ροή των δειγμάτων για ανίχνευση του κορωνοϊού είναι συνεχής.
Απευθυνόμενη στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, η Κάλια Πατσιά, Public Affairs & Communications Manager της Coca Cola HBC Κύπρου δήλωσε: «Στους αφανείς ήρωες αυτής της μάχης λέμε ότι «όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» ενώ καλούμε και τις επιχειρήσεις να βάλουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια, με την ελπίδα να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας το συντομότερο δυνατό».
Σημειώνουμε πως από τον Απρίλιο, η Coca-Cola παγκοσμίως, ανέστειλε κάθε διαφημιστική προβολή της Coca-Cola, καθώς και όλων των εμπορικών της σημάτων. Προτεραιότητά της εταιρείας αποτέλεσε η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων της, των συνεργατών της και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Σε αυτό το πλαίσιο, η The Coca-Cola Company μαζί με τους Εμφιαλωτές της, στους οποίους ανήκει και η Coca-Cola HBC Κύπρου, και το Ίδρυμα της Coca-Cola έχει συνεισφέρει πάνω από 120 εκατομμύρια δολάρια σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την ανακούφιση των ανθρώπων που πλήττονται περισσότερο από τον COVID-19, εστιάζοντας στην ενίσχυση νοσοκομειακού εξοπλισμού, στη στήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και στη διάθεση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες.

Αναμφίβολα, η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου στην συνολική προσπάθεια για αντιμετώπιση της πανδημίας έχει ενισχύσει ανά το παγκόσμιο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχεται ανελλιπώς για την υγεία όλων.

Φωτογραφίες: ΓΤΠ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top