ΔΙΕΘΝΗ

Να πάει εκ νέου Μόσχα...

Να πάει εκ νέου Μόσχα...

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22/4, 21:45) για τον τέταρτο προημιτελικό της Euroleague και καλείται να επαναλάβει την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του Game 3.

 


Mε τον κόσμο στο πλευρό του και ...φόρα από το παιχνίδι της Δευτέρας (20/4), ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν για να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά απέναντι στην πιο ποιοτική, αλλά όχι άτρωτη όπως αποδείχθηκε, ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη. 

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αφού κι ο Σλότερ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε κι η συμμετοχή του θα κριθεί από τον Μαυροβούνιο τεχνικό. Όσο για τον Γκάνι Λαουάλ που ήταν εκτός δωδεκάδας και στα τρια προηγούμενα παιχνίδι, το SDNA σάς έχει αποκαλύψει τί έχει προηγηθεί κι έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα τον διαχειριστεί στο τέταρτο παιχνίδι ο Ιβάνοβιτς. Από πλευράς ΤΣΣΚΑ δεν υπάρχει κάτι απρόοπτο, πέραν της γνωστής απουσίας του Βιτάλι Φριτζόν που δεν έχει ταξιδέψει καν στην Ελλάδα. 

Ο Ιβάνοβιτς περιμένει την ΤΣΣΚΑ βελτιωμένη, αφού όπως δήλωσε: «Η ΤΣΣΚΑ θα παίξει σίγουρα θα παίξει καλύτερα κι εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τη δική μας άμυνα».

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top