ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δωρεά Παγδατή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δωρεά Παγδατή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ευχαρίστησε τους γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό ο Μάρκος Παγδατής, κάνοντας μαζί με τη σύζυγό του Καρολίνα μια συμβολική δωρεά.

«Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου που βρίσκομαι κοντά σας», έγραψε στα social media o πρώην Νο.8 τενίστας στον κόσμο. «Είστε οι πολεμιστές της πρώτης γραμμής που με κίνδυνο ακόμα και τις ζωές σας, δώσατε μια μοναδική μάχη για να έχουμε όλοι την υγεία μας. Εγώ, η Καρολίνα και τα παιδιά μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε σήμερα εδώ. Να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να προσφέρουμε ένα συμβολικό ποσό για ενίσχυση των προσπαθειών σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Cinnabon Cyprus και το χορηγό μου markets.com, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It was an honour to express our Gratitude to the Front line staff at The General Hospital of Limassol, for all those who were working and being at risk doing their jobs, while we stay safe and healthy at home. From myself, Karolin and our family we want to express our heartfelt gratitude. We have come to personally give our THANKS and offer a donation to serve your cause. I also want to thank @cinnaboncyprus for their offerings and my Sponsor @marketsdotcom for who responded so positively to donate and expressing appreciation. @karolinasprembaghdatis “Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου που βρίσκομαι κοντά σας. Είστε οι πολεμιστές της πρώτης γραμμής που με κίνδυνο ακόμα και τις ζωές σας δώσατε μια μοναδική μάχη για να έχουμε όλοι την υγεία μας. Εγώ η Καρολίνα και τα παιδιά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε σήμερα εδώ. Να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να προσφέρουμε ένα συμβολικό ποσό για ενίσχυση των προσπαθειών σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Cinnabon Cyprus και τον χορηγό μου markets.com που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μου.” Μάρκος & Καρολίνα Παγδατή . . . . #covid19 #coronavirus #appreciationpost #gratitude @limassol_hospital

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcos B a g h d a t i s (@baghdatis_official) στις

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcos B a g h d a t i s (@baghdatis_official) στις

 

The post Δωρεά Παγδατή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στην Πάφο: Η νύχτα ήταν ήσυχη χωρίς αναζωπυρώσεις - Σε επιφυλακή τα εναέρια μέσα

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Βρήκαν στο σπίτι του κλεμμένη μοτοσυκλέτα - Φόρεσαν χειροπέδες σε 18χρονο

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης - 49χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο



Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top