ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμένουν Ράγιος στην πρόταση που έγινε – Πως έχει το σκηνικό για δικούς της παίκτες και το τριπλό «κτύπημα» που πλησιάζει

Αναμένουν Ράγιος στην πρόταση που έγινε – Πως έχει το σκηνικό για δικούς της παίκτες και το τριπλό «κτύπημα» που πλησιάζει

Μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής (05-06-2020) στον Sports 1 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, αναφέρθηκε στο πως έχουν τα δεδομένα σε θέματα περιπτώσεων παικτών που είναι στην επικαιρότητα.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχική τοποθέτηση: «Είναι ανοικτά αρκετά θέματα. Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη, προπονητής και επιτροπή προγραμματισμού είναι σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση. Δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τόσες πολλές κινήσεις φέτος για να κλείσουμε το ρόστερ».

Για Ελουντού – Κορέια: «Έμειναν τα τυπικά για τους δυο, με τον Αμπαρτζουμιάν είμαστε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες και χρειάζεται χρόνος για τη διαδικασία και να μπουν οι υπογραφές».

Για Εγγλέζου: «Ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων και λύθηκε το συμβόλαιο. Τον ευχαριστούμε, ήταν επαγγελματίας αυτά τα δυο χρόνια».

Για Κατσαράβα-Ντούρις: «Πολλές φορές προκύπτουν διάφορα δημοσιεύματα αλλά είναι καλό να τα περνάμε από κόσκινο. Ντούρις και Κατσιαράβα όπως και για Οκριασβίλι που γράφτηκε, έχουν συμβόλαια. Αν θέλει κάποια ομάδα να αποκτήσει οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, πρέπει να κάνει πρόταση. Ο Κατσιαράβα είναι σε καλή ηλικία, διεθνής. Υπήρχε ενδιαφέρον και πέρσι αλλά δεν έγινε κάποια πρόταση».

Για Ράγιος αλλάζει κάτι, υπάρχει ενδεχόμενο νέας συνάντησης; «Ακούω κάποια πράγματα ωστόσο δεν θέλω να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία να συζητούμε».

Δείχνει μετανιωμένος ο ποδοσφαιριστής… «Είναι ένα θέμα στο οποίο δεν άλλαξε κάτι. Του έγινε μια πρόταση πριν λήξει το συμβόλαιο. Δεν απάντησε κάτι σε αυτή, ούτε είχαμε κάποια ενημέρωση από τον μάνατζερ του. Εφόσον διαφοροποιηθεί κάτι, τότε να το συζητήσουμε. Τώρα αυτό που επιθυμούμε είναι να μην συντηρείται το θέμα χωρίς κάποια εξέλιξη».

Δεν του έχετε κλειστή πόρτα έτσι; Περιμένετε απάντηση... «Όπως είπα υπάρχει πρόταση και εφόσον δεν υπάρχει εξέλιξη δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο».

Είναι ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής και μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει… «Αυτό είναι ένα θέμα δικό του».

Διαβάστε επίσης: 

Ανακοίνωσε το… ΔΙΑΖΥΓΙΟ η «Κυρία»

The post Αναμένουν Ράγιος στην πρόταση που έγινε – Πως έχει το σκηνικό για δικούς της παίκτες και το τριπλό «κτύπημα» που πλησιάζει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top