ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπό 3ήμερη κράτηση ο 34χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας - Θα ληφθούν αρκετές καταθέσεις

ΠΑΦΟΣ: Υπό 3ήμερη κράτηση ο 34χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας - Θα ληφθούν αρκετές καταθέσεις

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 34χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και πως μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις.

Πρόσθεσε πως για ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου αναμένεται να ληφθούν ακόμη περίπου δεκαπέντε καταθέσεις από το εργασιακό, οικογενειακό, και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου. Είπε επίσης πως κάποιες εξ αυτών θα ληφθούν με διερμηνέα , πράγμα που καθιστά της διαδικασία χρονοβόρα, ενώ θα γίνουν εξετάσεις και θα ληφθεί κατάθεση από λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου.

Ακόμη, σημείωσε ο κ. Νικολάου, εξετάσεις θα γίνουν για να διαπιστωθεί κατά πόσο ο ύποπτος παρουσίασε οπουδήποτε αλλού την ίδια λετονική ταυτότητα. Επίσης θα γίνουν εξετάσεις σε συνεργασία με την Ιντερπόλ Λετονίας για να διαπιστωθεί κατά πόσον η ταυτότητα είναι κλοπιμαία.

Ο εξεταστής της υπόθεσης σημείωσε πως τυχόν απόλυση του υπόπτου δύναται να επηρεάσει το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να επηρεαστούν μάρτυρες , όπως είπε. Έθεσε δε, καιι το ενδεχόμενο διαφυγής του στο εξωτερικό ή στις κατεχόμενες περιοχές.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος είχε ζητήσει από ένα πρόσωπο να μεταβεί στην τράπεζα και να του ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως το δελτίο ταυτότητας που παρουσιάστηκε είναι πλαστό.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top