ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η STAROIL στο σχέδιο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου

 Η STAROIL στο σχέδιο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL ανακοινώνει την ένταξη της στο σχέδιο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου.

Πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε οποιοδήποτε πρατήριο της STAROIL παγκύπρια, όλο το 24ωρο, οι καταναλωτές μαζεύουν βαθμούς οι οποίοι εξαργυρώνονται σε μελλοντικές αγορές σε 250 επιχειρήσεις και πάνω από 700 σημεία σε όλη την Κύπρο. Επιπλέον, εκτός από βαθμούς, με συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο, οι καταναλωτές διεκδικούν μοναδικές εμπειρίες ζωής, όπως ταξίδια, φεστιβάλ, συναυλίες και κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Η συλλογή των βαθμών γίνεται αυτόματα. Κάθε φορά που πραγματοποιείται συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Κύπρου σε οποιοδήποτε πρατήριο της STAROIL και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο, οι βαθμοί συγκεντρώνονται στον προσωπικό λογαριασμό «Ανταμοιβής» του κατόχου της κάρτας. Κάθε 100 βαθμοί που συγκεντρώνονται αντιστοιχούν σε €1 ανταμοιβή. Βασική προϋπόθεση για εξαργύρωση βαθμών είναι το σύνολο των βαθμών του κατόχου να είναι πάνω από 500.
O Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Η συνεχής εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών και της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας, αποτελεί βασικό μας στόχο. Με την ένταξη της STAROIL στο σχέδιο “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να απολαμβάνουν προνόμια με κάθε αγορά τους στα πρατήριά μας».

Για λεπτομέρειες στον τρόπο συγκέντρωσης και εξαργύρωσης βαθμών και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σχεδίου «Ανταμοιβή» στο www.antamivi.com.cy ή κατεβάστε δωρεάν το Antamivi app από το Google Play και Apple store.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top