Στις 17 Ιουνίου νέα τηλεδιάσκεψη δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για Υγεία

Στις 17 Ιουνίου νέα τηλεδιάσκεψη δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για Υγεία

Για τις 17 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι καθορίστηκε η επόμενη τηλεδιάσκεψη της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία, με τη συμμετοχή επιδημιολόγων από τις δυο πλευρές που ασχολούνται με το θέμα του κορωνοϊού.

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ε/κ συμπρόεδρος της Επιτροπής, Λεωνίδας Φυλακτού, κατά τη νέα τηλεδιάσκεψη θα συνεχιστεί η συζήτηση που είχε αρχίσει την 1η Ιουνίου σε σχέση με τα επιδημιολογικά στοιχεία και την εικόνα στην κάθε πλευρά που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, μετά τη συμφωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Ανασταιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για σύγκληση της Επιτροπής προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με τη σταδιακή διάνοιξη των σημείων διέλευσης.

Θα συνεχιστεί η αλληλοενημέρωση για την κατάσταση στην κάθε πλευρά, είπε ο κ. Φυλακτού, σημειώνοντας πως οι επιδημιολόγοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν για όσα έχουν σχέση με τα στοιχεία της κάθε πλευράς που αφορούν την πανδημία και τους χειρισμούς που γίνονται για αποτροπή μετάδοσης του ιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αυτός είναι ο ιδεολογικός προσανατολισμός της Κυβέρνησης – Το FBI, η διαφθορά και το πρόγραμμα διακυβέρνησης

ΠτΔ: Αυτός είναι ο ιδεολογικός προσανατολισμός της Κυβέρνησης – Το FBI, η διαφθορά και το πρόγραμμα διακυβέρνησης

Τον ιδεολογικό προσανατολισμό της κυβέρνησης σκιαγράφησε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε αποκλειστική συνέντευξη στην τηλεόραση Plus και τον Μανώλη Καλαντζή. Κάνει λόγο για μια «κεντροδεξιά κυβέρνηση με κοινωνικό φιλελευθερισμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE