ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποβολή-σκάνδαλο μέσω VAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποβολή-σκάνδαλο μέσω VAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διαιτητής Χάρτμαν καταλόγισε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντέντρικ Μπογιάτα της Χέρτα για ανύπαρκτο μαρκάρισμα εκτός περιοχής και παρά το ότι άλλαξε την απόφαση σε απλό φάουλ, δεν πήρε πίσω την αποβολή του Βέλγου.

Μια φάση που θα σηκώσει τεράστια συζήτηση στον απόηχο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga σημειώθηκε στο Χέρτα-Άιντραχτ. Πρωταγωνιστής ο Ντέντρικ Μπογιάτα ή μάλλον… ο διαιτητής Χάρτμαν, ο οποίος απέβαλε μάλλον άδικα τον Βέλγο με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν το ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο Μπας Ντοστ ανατράπηκε μόνος του εκτός περιοχής, αλλά ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Χέρτα. Η ειδοποίηση από το VAR ήρθε άμεσα, ο ίδιος τσέκαρε τη φάση και παρά το γεγονός πως αναίρεσε το πέναλτι και έδωσε απλό φάουλ στο ημικύκλιο, διατήρησε την απόφαση του να αποβάλλει τον Μπογιάτα, αφήνοντας τη Χέρτα με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο.

gazzetta.gr

The post Αποβολή-σκάνδαλο μέσω VAR! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top