Καταγγέλλει αστυνομικούς ο Λεβέντης: «Έβγαλαν εξώδικο σε σερβιτόρο γιατί κατέβασε την μάσκα του για να πάρει οξυγόνο» - VIDEO

Καταγγέλλει αστυνομικούς ο Λεβέντης: «Έβγαλαν εξώδικο σε σερβιτόρο γιατί κατέβασε την μάσκα του για να πάρει οξυγόνο» - VIDEO

Καταγγελία κατά μελών της Αστυνομίας Κύπρου έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Όπως ισχυρίστηκε, αστυνομικοί έστησαν καραούλι και περίμεναν σερβιτόρο να βγάλει την μάσκα.

Όπως ανέφερε ο κ. Λεβέντης στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, έλαβε καταγγελία από μικρό υποστατικό, για αστυνομικούς οι οποίοι έστησαν καραούλι και μόλις ο σερβιτόρος κατέβασε για δευτερόλεπτα την μάσκα -για να εισπνεύσει οξυγόνο - αμέσως του εξέδωσαν εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κ. Λεβέντη.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής, εξέφρασε το παράπονο του και του ζήτησαν την άδεια.

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου κέντρου παρουσίασε στην Αστυνομία την απόδειξη πληρωμής της άδειας και ανέφερε πως περίμενε να του εκδώσει το σχετικό πιστοποιητικό το Δημαρχείο. Παρ΄ όλα αυτά τον κατήγγειλαν.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Λεβέντη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE