Καταγγέλλει αστυνομικούς ο Λεβέντης: «Έβγαλαν εξώδικο σε σερβιτόρο γιατί κατέβασε την μάσκα του για να πάρει οξυγόνο» - VIDEO

Καταγγέλλει αστυνομικούς ο Λεβέντης: «Έβγαλαν εξώδικο σε σερβιτόρο γιατί κατέβασε την μάσκα του για να πάρει οξυγόνο» - VIDEO

Καταγγελία κατά μελών της Αστυνομίας Κύπρου έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Όπως ισχυρίστηκε, αστυνομικοί έστησαν καραούλι και περίμεναν σερβιτόρο να βγάλει την μάσκα.

Όπως ανέφερε ο κ. Λεβέντης στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, έλαβε καταγγελία από μικρό υποστατικό, για αστυνομικούς οι οποίοι έστησαν καραούλι και μόλις ο σερβιτόρος κατέβασε για δευτερόλεπτα την μάσκα -για να εισπνεύσει οξυγόνο - αμέσως του εξέδωσαν εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κ. Λεβέντη.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής, εξέφρασε το παράπονο του και του ζήτησαν την άδεια.

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου κέντρου παρουσίασε στην Αστυνομία την απόδειξη πληρωμής της άδειας και ανέφερε πως περίμενε να του εκδώσει το σχετικό πιστοποιητικό το Δημαρχείο. Παρ΄ όλα αυτά τον κατήγγειλαν.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Λεβέντη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.