ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαινε με 69 αντί 50 χλμ την ώρα -Τον άφησε άφωνο ο αστυνομικός με αυτό που του είπε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαινε με 69 αντί 50 χλμ την ώρα -Τον άφησε άφωνο ο αστυνομικός με αυτό που του είπε

Άφωνο τον άφησε μέλος της Αστυνομίας που τον ανέκοψε για τροχαίο έλεγχο.

Ο λόγος για συμπολίτη μας που είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με ανάρτησή του κάτω από δημοσίευμα στον λογαριασμό της Αστυνομίας Κύπρου στο facebook, τον σταμάτησε για έλεγχο και τον πληροφόρησε ότι έτρεχε με 69 χλμ αντί 50 που ήταν το όριο.

Ο αστυνομικός δεν τον κατήγγειλε (σημ. αν ξεπερνούσε τα 70 χλμ/ώρα εκτιμούμε πως θα του έβγαζε εξώδικο πρόστιμο) και σχολίασε:

«Κανονικά θα έπρεπε να σε γράψω που πήγαινες τόσο σιγά με έτσι αυτοκίνητο, στο καλό…».

Ο συμπολίτης μας που ανέβασε το σχόλιο, μας ενημέρωσε πως οδηγούσε σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, ενώ ακολούθως εξυμνεί τον αστυνομικό που τον αντιμετώπισε με χιούμορ.

*Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:


Καλημέρα! ☀️Την Κυριακή χτές με σταμάτησε μπλόκο «ραντάρ» γύρω στις 6μμ απέναντι από την υπεραγορά… στην ….! Ο αστυνομικός που ήρθε στο παράθυρο μου έδειξε πως πήγαινα με 69 αντί 50χλ/ώρα. Μετά μου είπε: «κανονικά θα έπρεπε να σε γράψω που πήγαινες τόσο σιγά με έτσι αυτοκίνητο, στο καλό..» (οδηγούσα ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων). Δεν ήξερα τι να πω! Μετά απλά κατάλαβα πως υπάρχουν και αστυνομικοί με πολύ χιούμορ που μπορεί να τους συναντήσεις σε κάποια στιγμή στο δρόμο! Ευχαριστώ και πάλι αυτόν τον κύριο για την πρωτοφανής αυτή ευχάριστη έκπληξη! 😎

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top