ΙΣΤΟΡΙΚΗ η σημερινή μέρα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΙΣΤΟΡΙΚΗ η σημερινή μέρα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μήνυμα από την Ομόνοια για τη σημερινή ιστορική μέρα:

“Στις 17 Ιουνίου 1948 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Τακτική Καταστατική Γενική Συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατά την οποία εγκρίθηκε το πρώτο καταστατικό του Σωματείου και δόθηκε το όνομά του: Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας!

Προτιμήθηκε η λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ για να δείχνει την αντίθεση στον διχασμό και τη διάσπαση. Επιλέχθηκε ως έμβλημα το τριφύλλι γιατί έχει χρώμα πράσινο, το χρώμα της ελπίδας, αλλά και γιατί ενσαρκώνει τα ιδανικά και τους σκοπούς του Συλλόγου και αποτελεί φορέα δύναμης, μαχητικότητας, επιμονής και αποφασιστικότητας”.

The post ΙΣΤΟΡΙΚΗ η σημερινή μέρα για την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.