Premier League: Εντολή στους προπονητές να μην μιλάνε στον 4ο διαιτητή!

Premier League: Εντολή στους προπονητές να μην μιλάνε στον 4ο διαιτητή!

Τα στελέχη της Premier League υπαγόρευσαν ρητά στους προπονητές να αποφύγουν τα τετ-α-τετ με τον 4ο διαιτητή εν ώρα αγώνα στο πλαίσιο του social distancing.

Το restart της Premier League αλλάζει τις συνήθειες όχι μόνο στους παίκτες, αλλά και στους προπονητές, οι οποίοι πλέον θα πρέπει να κόψουν μαχαίρι μία από τις πιο αγαπημένες τους: να διαμαρτύρονται στον 4ο διαιτητή που βρίσκεται ανάμεσα στους πάγκους.

Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ και όλοι οι μάνατζερ των 20 συλλόγων καλούνται πλέον να σταματήσουν τις συνομιλίες με τον ρέφερι, που τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με «γκρίνια» για κάποια απόφαση που (δεν) δόθηκε.

Οι ιθύνοντες της Λίγκας έστειλαν ρητή εντολή να αποφευχθεί η διαπροσωπική επαφή κατά τη διάρκεια των αγώνων, στο πλαίσιο του social distancing και των κανονισμών υγιεινής και μάλιστα έδωσαν το δικαίωμα σε όποιον coach έχει παράπονα για τη διαιτησία να το κάνει μόνο εγγράφως, τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη διεξαγωγή του αγώνα!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Premier League: Εντολή στους προπονητές να μην μιλάνε στον 4ο διαιτητή! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE