ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φήμες: «Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ υφίσταται, δεν είναι όμως…»

Φήμες: «Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ υφίσταται, δεν είναι όμως…»

Φήμες-“φωτιά”: γιατί δε… μιλάνε Ρόκα και Μακέντα, τι θα γίνει με Φερέιρα, το μήνυμα του Αλέν στον Ολυμπιακό, η… λήξη για Σιμάνσκι και πολλές άλλες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Για τον Μακέντα είναι απολύτως λογικό ο οποιοσδήποτε τεχνικός διευθυντής όταν έχει έναν ποδοσφαιριστή να μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του να προσπαθεί – αν δεν μπορεί να τον ανανεώσει – να τον πουλήσει. Και αυτό κάνει ο Ρόκα. Παίζει να μην προσπαθήσει καν να συζητήσει με τον Ιταλό για επέκταση συμβολαίου. Ούτε φυσικά ο «Κίκο» χαλιέται. Γιατί να… σκοτωθεί να φύγει τώρα; Πρωτοχρονιά θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου γουστάρει και να πάρει αυτός όλο το «χαρτί» (πριμ υπογραφής). Οπότε, μη σας κάνει καμία εντύπωση – ίσα ίσα που το θεωρώ πιθανότερο – να μη γίνει το παραμικρό το καλοκαίρι… (SPORTIME)

* Ο Βιγιαφάνιες συμφωνούσε πρώτος τα τελευταία 2,5 (πολύ δύσκολα) χρόνια, σε ό,τι κι αν του ζητήθηκε απ΄τον Παναθηναϊκό στους διακανονισμούς. Κι αυτό έχει τη σημασία του και δείχνει τον δεσμό του με την ομάδα. (SPORTDAY)

*Ακόμα και αν ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα φέτος, είναι ικανές να τον κρατήσουν στον πάγκο η 2η θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου; Δύσκολη ερώτηση. Αυτό που γνωρίζω πάντως είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πορτογάλος είναι πιο κοντά στην παραμονή παρά στην αποχώρηση… (LIVESPORT)

* Τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όμως στον Ολυμπιακό γίνονταν θετικά σχόλια για τον Αλέξανδρο Νικολιά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως ως “οχτάρι”, ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. Χθες στα Γιάννενα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως “έκλεισε” στον Ολυμπιακό. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Αντικειμενικά, οι συνθήκες στα Play Off θα ευνοούσαν την εμφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδια διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, δεν υπάρχουν θεατές, οπότε δεν θα αποπροσανατολιζόταν και ο (όποιος) κόσμος από το παιχνίδι για να ασχοληθεί μαζί του. Το σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να παρακολουθήσει κάποιο ντέρμπι, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει. (LIVESPORT)

* Επειδή μπλέκουμε σε μπελάδες από εκείνους που διαβάζουν διαγώνια όσα γράφει ο τρελός, να διευκρινίσω πως για τον Μαντσίνι δεν υπήρξε η παραμικρή νύξη από τον Ολυμπιακό. Κουβέντα έγινε για την εικόνα του Ντάνιελ, ο οποίος δικαιολόγησε στο Φάληρο για πρώτη φορά τη μεταγραφή του στον Άρη. Με… γαρνιτούρα, βέβαια, αν έχει προοπτικές και προδιαγραφές για περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Αν τα δείξει, τότε μπορεί και να γίνει σοβαρή συζήτηση. (SPORTDAY)

*Από τη μία κυκλοφορούν φήμες ότι ο Όλαφ Ρέμπε ψάχνει ήδη για τον νέο προπονητή, αλλά από την άλλη η πραγματικότητα είναι πως δεν έχει συναντήσει καν τον Αμπέλ Φερέιρα από κοντά. Ο Γερμανός το Σάββατο θα έρθει, αλλά είναι δεδομένο ότι τα χαρτιά του θα τα ανοίξει μετά τις 20 Ιουλίου… (LIVESPORT)

* Αρμοδίως έχει μεταφέρει ο Αλέν στη διοίκηση του Ολυμπιακού πως θέλει να φύγει για να πάει κάπου να παίξει. Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ υφίσταται, δεν είναι όμως το πλέον ελκυστικό – τη δεδομένη στιγμή – για τον Γάλλο. Και εκτός των υπολοίπων συνίσταται στο ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος για να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Δύσκολο δεν θα είναι (λογικά) να αποδεσμευτεί από τους «ερυθρόλευκους». αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. (SPORTIME)

* Στη συνάντηση του Κώστα Μπακογιάννη με τον Γιάννη Αλαφούζο ένα στοιχείο θα αποκαλύψει… εάν έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση: αν ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε για το ενοίκιο που θα καταβάλει η ΠΑΕ για το γήπεδο ποδοσφαίρου. Αν ο Μπακογιάννης μίλησε με νούμερα, τότε όντως έχει εκφράσει ενδιαφέρον κατασκευαστής και η συζήτηση γίνεται σε συγκεκριμένη βάση. Αν η κουβέντα ήταν μετέωρη, τότε δεν υπήρχε τίποτα τελειωμένο. (LIVESPORT)

* Μετά τον χειρισμό της υπόθεσης Βράνιες δεν είμαι σίγουρος για ό,τι διαρρεύσει από την ΑΕΚ. Καλόπιστα να δεχτώ πως η υπόθεση αγοράς Σιμάνσκι όντως βαίνει καλώς. Το ίδιο βέβαια συνέβαινε και την προπερασμένη και την περασμένη εβδομάδα. Με μια, επιπρόσθετη διαφορά: η ημερομηνία που η Ένωση μπορούσε να κάνει χρήση της συμφωνηθείσας ρήτρας εξαγοράς, εξέπνευσε προχτές. Πλέον, δεν υφίσταται δηλαδή και η διαπραγμάτευση με την Αχμάτ γίνεται από μηδενική βάση… (SPORTIME)

* Επανήλθαν οι Τσέχοι στα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Πάβελ Μπούχα που κάνει φέτος εξαιρετική χρονιά με την Πλζεν, έχοντας 11 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις (τόσο με την Πλζεν, όσο και με την Μλάντα Μπόλεσλαβ όπου αγωνιζόταν δανεικός μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο). Ωστόσο, δεν προκύπτει κάποια πληροφορία από τον ΠΑΟΚ που να το επιβεβαιώνει. (METROSPORT)

* Κυκλοφορεί ένα σενάριο ότι ο Μαρτίνς μπορεί να πάει σε αρκετές αλλαγές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να έχει πιο φρέσκους τους βασικούς για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος κάνει διάφορες σκέψεις, αλλά το πιθανότερο είναι ότι, ακόμη κι αν γίνουν τροποποιήσεις, θα είναι σε μικρή έκταση. Επιστροφή Σεμέδο δηλαδή και… βλέπουμε. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ο Καρέρα δεν βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μονάχα με τον Ίβιτς. Ο Ιταλός τεχνικός έχει συχνή επικοινωνία και με τον Μελισσανίδη. Μεταξύ των δύο ανδρών έχει αναπτυχθεί μία εξαιρετική χημεία που έπαιξε και καταλυτικό ρόλο για την κοινή πορεία τους (και) την επόμενη σεζόν, όσο και για τη μεταγραφή του Ενομποκάρε. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ο Φερέιρα προσπάθησε με φωνές και ψυχολογικές ντόπες να ανεβάσει τους τόνους στην χθεσινή προπόνηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και κυρίως να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του για να έρθει το ξεμπούκωμα κόντρα στον ΟΦΗ (γι΄αυτό έδωσε έμφαση στα τελειώματα). (METROSPORT)

* Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Σα όποτε χρειάστηκε δήλωσε “παρών” και κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ ωστόσο έδειξε να χάνει τη συγκέντρωσή του στο φινάλε με εκείνο το τραγικό λάθος που λίγο έλειψε να φέρει το 3-2 από τον Ιντέγε. Λάθος είχε κάνει και στην Τούμπα στα τελευταία λεπτά. Είναι ένα δείγμα αυτό ότι υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης στο φινάλε των αγώνων και θα πρέπει να το προσέξει, ειδικά ενόψει ΠΑΟΚ. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων για τον Μπράουν Ιντέγε καταλάγιασε ή είναι ιδέα μας; Άλλωστε, προτεραιότητα του Νιγηριανού, μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του με τον Άρη, είναι οι διακοπές, όπως είπε ο ίδιος. (METROSPORT)

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε επίσης: 

Παίζει πιο ΔΥΝΑΤΑ του Γάλλου του Μπόμπι Άλεν!

The post Φήμες: «Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ υφίσταται, δεν είναι όμως…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top