Δεν πάει Ισραήλ ο Νίκος Αναστασιάδης - Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων στη γειτονική χώρα

Δεν πάει Ισραήλ ο Νίκος Αναστασιάδης - Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων στη γειτονική χώρα

Την αναβολή της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στο Ισραήλ στις 23 Ιουνίου λόγω της πανδημίας και καθορισμό της μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, συμφώνησε ο ίδιος και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεφωνική επικοινωνία τους, το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο.

«Κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε ότι ενόψει των εξελίξεων που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού στο Ισραήλ είναι σκόπιμο υπό τις περιστάσεις, να αναβληθεί το ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ισραήλ που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου 2020», αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε γραπτή του δήλωση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.

Συμφωνήθηκε περαιτέρω, σημειώνει ο κ. Κούσιος, «ευθύς μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν να καθοριστεί το ταχύτερο νέα ημερομηνία της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ισραήλ».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE