ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αδέρφια απεβίωσαν στην κατεχόμενη Κύπρο – Η αυτοψία στη χώρα τους… προκαλεί υπόνοιες για δολοφονία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αδέρφια απεβίωσαν στην κατεχόμενη Κύπρο – Η αυτοψία στη χώρα τους… προκαλεί υπόνοιες για δολοφονία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπό μυστήριες συνθήκες απεβίωσαν δυο αδέρφια 20 και 25 ετών στην κατεχόμενη Κύπρο, σύμφωνα με μέσο ενημέρωσης του εξωτερικού.

Όπως μεταδίδει το ιορδανικό Roya News, πρόκειται για τους Νάσερ Σαμπρί Ισμαΐλ Αλ-Σαρκάβι και Μουχάμαντ Σαμπρί Ισμαΐλ Αλ-Σαρκάβι, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, οι δυο τους εντοπίστηκαν στις 5 Ιουνίου νεκροί στο διαμέρισμά τους από τις ψευδοαρχές.

Με βάση πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, σε αυτοψία που έγινε επί των σορών τους εντός της ημέρας στην Ιορδανία προκύπτει ότι υπάρχουν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια.

Επικαλούνται δηλώσεις του Δρ Αντανάν Αμπάς, ο οποίος εντόπισε μαζί με άλλους συναδέλφους του, με τους οποίους διενήργησαν την αυτοψία, σημάδια φυσικής βίας. Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ασφυξία και μώλωπες.

«Η επιτροπή ζήτησε επίσημες ιατρικές εκθέσεις από την 'Βόρεια Κύπρο' και η ιατροδικαστική υπηρεσία (σημ. της Ιορδανίας) θα υποβάλει λεπτομερή έκθεση για την αυτοψία στις αρμόδιες αρχές ώστε να προχωρήσουν οι ενέργειες για διερεύνηση» καταλήγει το ρεπορτάζ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top