LIFESTYLE

Αποφοίτησε ο εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη – Συγκινητική η ανάρτηση της κόρης του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποφοίτησε ο εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη – Συγκινητική η ανάρτηση της κόρης του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Aποφοίτησε από το δημοτικό ο εγγονός του προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Με μια ανάρτηση της κόρης το προέδρου Ινώς Αναστασιάδη στο Instagram έκανε γνωστή την μεγάλη χαρά της για την αποφοίτηση του παιδιού τους.

Ο μεγάλος εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη ξεκίνησε να φοιτά στο δημοτικό από το 2014 μέχρι το 2020

«Δεν μπορώ με λόγια να περιγράψω το πως νιώθω σήμερα….μια μέρα πολύ φορτισμένη με αισθήματα συγκίνησης…..και το μέγα ερώτημα πως πέρασαν έτσι γρήγορα τα χρόνια! Πότε βγήκαμε από την κλινική κρατώντας σε αγκαλιά φοβισμένοι ως νέοι γονείς! Το μόνο που ξέραμε ήταν ότι σε λατρεύαμε από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε το χτύπο της καρδιάς σου! Λατρεμένε μας γιέ, είμαστε και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου, σε κάθε δυσκολία σε κάθε χαρούμενη στιγμή, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες σου, στις δοκιμασίες σου και στις χαρές σου! Να σέβεσαι πάντα τον εαυτό σου για να μπορείς να σέβεσαι και τους γύρο σου. Το σεβασμό δεν το απαιτούμε αλλά τον κερδίζουμε! Να αγαπάς τον εαυτό σου για να μπορείς να αγαπήσεις και να σε αγαπήσουν, να μην κρίνεις για να μην κριθείς! Αξίες και εφαλτήρια στη ζωή μας που δεν χάνονται ποτέ και μας καθοδηγούν για πάντα! Είμαι πραγματικά πολύ περήφανη για σένα, είσαι ένα αξιολάτρευτο μωρό! Είμαι στο πλευρό σου ΠΑΝΤΑ!», έγραψε η Ινώ Αναστασιάδη

View this post on Instagram

Δεν μπορώ με λόγια να περιγράψω το πως νιώθω σήμερα….μια μέρα πολύ φορτισμένη με αισθήματα συγκίνησης…..και το μέγα ερώτημα πως πέρασαν έτσι γρήγορα τα χρόνια! Πότε βγήκαμε από την κλινική κρατώντας σε αγκαλιά φοβισμένοι ως νέοι γονείς! Το μόνο που ξέραμε ήταν ότι σε λατρεύαμε από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε το χτύπο της καρδιάς σου! Λατρεμένε μας γιέ, είμαστε και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου, σε κάθε δυσκολία σε κάθε χαρούμενη στιγμή, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες σου, στις δοκιμασίες σου και στις χαρές σου! Να σέβεσαι πάντα τον εαυτό σου για να μπορείς να σέβεσαι και τους γύρο σου. Το σεβασμό δεν το απαιτούμε αλλά τον κερδίζουμε! Να αγαπάς τον εαυτό σου για να μπορείς να αγαπήσεις και να σε αγαπήσουν, να μην κρίνεις για να μην κριθείς! Αξίες και εφαλτήρια στη ζωή μας που δεν χάνονται ποτέ και μας καθοδηγούν για πάντα! Είμαι πραγματικά πολύ περήφανη για σένα, είσαι ένα αξιολάτρευτο μωρό! Είμαι στο πλευρό σου ΠΑΝΤΑ!

A post shared by Ino N. Anastasiades (@ino.n.anastasiades) on

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top