ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ανέλαβαν καθήκοντα ο νέος Αρχηγός και Υπαρχηγός - 'Αμείλικτοι απέναντι στη διαφθορά και το έγκλημα'

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ανέλαβαν καθήκοντα ο νέος Αρχηγός και Υπαρχηγός - 'Αμείλικτοι απέναντι στη διαφθορά και το έγκλημα'

Ολοκληρώθηκε η τελετή διορισμού του Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Χρήστου Μαυρή στις θέσεις του Αρχηγού και Υπαρχηγού της Αστυνομίας αντίστοιχα. Η τελετή ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί της Τρίτης (30/6) και έλαβε χώρα στο Προεδρικό μέγαρο.

Μιλώντας από το βήμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κάλεσε τον νέο Αρχηγό και Υπαρχηγό να εργαστούν για να εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες και ταυτόχρονα να είναι αμείλικτοι απέναντι στη διαφθορά και το έγκλημα.

Παράλληλα, ο ΠΤΔ, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αρχηγό της Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη για την προσφορά του και του ευχήθηκε ότι καλύτερο για το μέλλον.

Με την σειρά του, ο κ. Παπαθεοδώρου, ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη στιγμή αναγνώρισης η ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενώ παράλληλα εκ μέρους και του κ. Μαυρή, τόνισε ότι θα εργαστούν σκληρά για να δικαιώσουν τις προσδοκίες έτσι ώστε να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη, ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης, ο απερχόμενος Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης και άλλα μέλη της ηγεσίας της Αστυνομίας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top