ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Hyundai Motor πιο βραβευμένη αυτοκινητοβιομηχανία, στην έρευνα J.D. Power 2020 U.S. Initial Quality Study

Η Hyundai Motor πιο βραβευμένη αυτοκινητοβιομηχανία, στην έρευνα J.D. Power 2020 U.S. Initial Quality Study

 Η Hyundai Motor και Genesis μαζί ο πιο βραβευμένος όμιλος κατασκευαστών.
 Νικητές τα μοντέλα Tucson και Veloster της Hyundai, μαζί με το Genesis G70.

Ο Όμιλος Hyundai Motor απέσπασε τις περισσότερες διακρίσεις στην παγκοσμίου αναγνώρισης έρευνα J.D. Power 2020 U.S. Initial Quality Study (IQS) αφού τα μοντέλα τους κατέλαβαν τα υψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, το Tucson της Hyundai ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο μεσαίο SUV και το Veloster ως το καλύτερο μεσαίο σπορ μοντέλο, ενώ το Genesis G70 απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Compact Premium Car για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η έρευνα J.D. Power 2020 U.S. Initial Quality Study βασίζεται στις απόψεις 87.282 αγοραστών μοντέλων της χρονιάς 2020, που τέθηκαν στο μικροσκόπιο της έρευνας για 90 μέρες στην ιδιοκτησία τους. Η έρευνα, που ενημερώνει τους κατασκευαστές για τυχόν προβλήματα με στόχο τη βελτίωση ποιότητας των αυτοκινήτων τους, διάρκεσε από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάϊο του 2020. Ανανεωμένη και ξανασχεδιασμένη για πέμπτη γενιά, περιλαμβάνει ερωτηματολόγιο 223 θεμάτων που καλύπτουν εννιά κατηγορίες στα αυτοκίνητα: εξωτερικό, εσωτερικό, συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, κινητήρας/κιβώτιο ταχυτήτων, καθίσματα, εμπειρία οδήγησης, συστήματα υποβοήθησης, εξοπλισμός/χειριστήρια/οθόνες, κλιματισμός, επικοινωνία/ήχος/πλοήγηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top