Γενικός Διευθυντής Operations Alpha Bank: Οι επιχειρήσεις πρέπει να ξανασχεδιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο

Γενικός Διευθυντής Operations Alpha Bank: Οι επιχειρήσεις πρέπει να ξανασχεδιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο

Οι επιχειρήσεις στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης και των αλμάτων στην τεχνολογία, είναι υποχρεωμένες να ξανασχεδιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο για να παραμείνουν ανταγωνιστικές, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Operations της Alpha Bank Cyprus Ltd Νικόλας Μαυρογένης.

Μιλώντας στο συνέδριο Nicosia Economic Congress που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 με κύριο χορηγό την Alpha Bank και θέμα το νέο οικονομικό σκηνικό που δημιούργησε η πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη και την Κύπρο, ο κ. Μαυρογένης είπε ότι μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο οποίος αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να προσδοκούν σε αύξηση της παραγωγικότητας και βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους πελάτες τους».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE