Η ρήτρα και τα «ΤΡΟΦΕΙΑ» του Γιάννη…

Η ρήτρα και τα «ΤΡΟΦΕΙΑ» του Γιάννη…

To ποσό της ρήτρας εξόδου, αποτελεί ουσιαστικό το σημείο τριβής, μεταξύ της ΑΕΛ και του Γιάννη Γερολέμου. 

Πληροφορίες μας λένε, ότι η διοίκηση θέλει να του βάλει ένα ποσό γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο η πλευρά του παίχτη ζητά να μπει ρήτρα 200 το πολύ 250 χιλιάδες ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι, ακόμα κι ο αν παίχτης δεν υπογράψει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του και αποφασίσει να πάει σε άλλη ομάδα μετά τον Μάιο του 2021, η ΑΕΛ δικαιούται “τροφεία” (έξοδα ανατροφής και ανάπτυξης) ένα ποσό γύρω στις 120 χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Γιατί δεν ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο Γερολέμου

Π.Χ. 

The post Η ρήτρα και τα «ΤΡΟΦΕΙΑ» του Γιάννη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE