Επιτροπή για έλεγχο ΜΕΔ: Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την Άννα Θεολόγου

Επιτροπή για έλεγχο ΜΕΔ: Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την Άννα Θεολόγου

Στο γεγονός ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την ίδια για να συμπεριληφθεί στην Ad Hoc επιτροπή για τον έλεγχο των μη εξυπηρετούμενων δάνειων πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, στάθηκε η βουλευτής, Άννα Θεολόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με την ανακοίνωση απόσυρσης ενδιαφέροντος της κ. Θεολόγου για την συμπερίληψη της στην ΑD ΗΟC επιτροπή για τον έλεγχο των μη εξυπηρετούμενων δάνειων πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Η κυρία θεολόγου δεν συμμετέχει στην σύσκεψη των Αρχηγών, όπου σήμερα συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας της Ad hoc επιτροπής σχετικά με τις λίστες των μη εξυπηρετούμενων δάνειων των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Προτάθηκε η συμμετοχή της κ. Θεολόγου από το ΕΛΑΜ όπου και απέρριψε την πρόταση. Δεν αποσύρθηκε κανέναν ενδιαφέρον για την συμμετοχή της στην επιτροπή διότι εξ αρχής δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την ίδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE