Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

«Στόχος είναι να είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε με αυτό το σύστημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ», δήλωσε ο Γιοχάνες Χολτζμίλερ, του τμήματος τεχνολογίας και καινοτομίας της FIFA. Οι δοκιμές διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων το 2019, αλλά το σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο για χρήση.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία αναγνωρίζει την ακριβή στιγμή που η μπάλα παίζεται προς τα εμπρός και θα βαθμονομεί τις γραμμές που δείχνουν τη θέση του επιτιθέμενου, ο οποίος είναι έτοιμος να λάβει μια πάσα, σε σχέση με την μπάλα.
«Η ιδέα πίσω από αυτήν την τεχνολογία για το οφσάιντ είναι να επιταχυνθεί ο έλεγχος τέτοιων καταστάσεων μέσω του VAR», συμπλήρωσε ο Χολτζμίλερ.
The post Η FIFA εργάζεται σε μια ΝΕΑ τεχνολογία για το οφσάιντ! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




