ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλ για τίτλο η Ρεάλ με σούπερ Μπενζεμά

Φουλ για τίτλο η Ρεάλ με σούπερ Μπενζεμά

Ένα γκολ και μια ασίστ από τον Γάλλο, η ομάδα του Ζιντάν νίκησε 2-0 την Αλαβές και βρέθηκε, ξανά, στο +4 από την Μπαρτσελόνα, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε

LA LIGA- 35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΛΑΒΕΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ESTADIO ALFREDO DI STEFANO

Αποφασισμένη να μην χάσει το εφετινό πρωτάθλημα και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας, για πρώτη φορά από το 2017, εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Με μπροστάρη τον Καρίμ Μπενζεμά, η Βασίλισσα νίκησε 2-0 την Αλαβές και διατήρησε την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την Μπαρτσελόνα, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Στο πρώτο 45λεπτο, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε συντριπτική κατοχή μπάλας, αλλά και προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, που προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί η Αλαβές. Μόλις στο τρίτο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία, διπλή, ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Έντγκαρ να βγάζει τη σέντρα, τον Χοσέλου να πιάνει τη κεφαλιά, εκείνη να χτυπάει στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Λούκας προσπάθησε, με το κεφάλι να τη στείλει, στα δίχτυα, αλλά ο Βαράν έδιωξε πάνω στη γραμμή. Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο ματς, ο Τσίμο Ναβάρο μάρκαρε άτσαλα τον Μεντί, ο Χιλ Μανθάνο έδειξε την άσπρη βούλα και ο Καρίμ Μπενζεμά, απόντος του Σέρχιο Ράμος, ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών. Με το τρίτο σερί πέναλτι, σε ισάριθμα ματς, η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Στο 19′ ο Μεντί γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, ο Καμαράσα έβαλε την προβολή και ο Ρομπέρτο γλίτωσε την Αλαβές από το αυτογκόλ. Στο 21′ πάλι βρήκε κενό στην άμυνα της Ρεάλ η Αλαβές, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να στείλει ο Χοσέλου την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κουρτουά έδιωξε σουτ του Όλιβερ στο 26′ και στο 35′ ο Σκωτσέζος βγήκε από αριστερά, πέρασε ανάμεσα από Μιλιτάο και Λούκας Βάθκεθ, έβγαλε προς τα έξω στον Χοσέλου, ο οποίος κεντρικά εντός περιοχής έκανε το σουτ, αλλά καθώς γλίστρησε αστόχησε.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε αλλαγή διαιτητή στο ματς. Ο Χιλ Μανθάνο τραυματίστηκε, στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, και στην επανάληψη αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο, τον Ροντρίγκεθ Καρπάγιο. Με τη συμπλήρωση 50 λεπτών, η Ρεάλ έφτασε και σε ένα δεύτερο γκολ. Ο Μπενζεμά πάσαρε στον Ασένσιο, εκείνος πλάσαρε τον Ρομπέρτο και αφού το VAR έκρινε πως ο Μπενζεμά δεν ήταν σε θέση οφσάιντ, ο ρέφερι έδειξε σέντρα. Στο 58′ ο Μπενζεμά σούταρε, ο Ρομπέρτο απέκρουσε, στην εξέλιξη της φάσης ο Λούκας Βάσκεθ έβγαλε τη σέντρα, ο Ροντρίγκο δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Μέσα σε ένα δίλεπτο (60′-62′) η Αλαβές απείλησε, αρχικά ο Μπενζεμά έκανε το λάθος, η μπάλα πήγε αριστερά στον Χοσέλου, έκανε το σουτ, αλλά ο Κουρτουά αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του. Λίγα λεπτά μετά, ο Βέλγος νίκησε τον Έντγκαρ. Ευκαιρία για τη Ρεάλ στο 63′, ο Ροντρίγκο κράτησε την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, πέρασε με κεφαλιά τον αντίπαλό του η μπάλα έφθασε στον Μπενζεμά, αυτός από αριστερά έβγαλε μόνο του τον Λούκας Βάθκεθ, ο οποίος έπιασε αέρα αν και μόνος του δεξιά εντός περιοχής.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, η Ρεάλ δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, για ένα ακόμα ματς, αλλά υπήρξε, ξανά, άκρως αποτελεσματική, κράτησε το μηδέν πίσω και έκανε ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βαράν, Μιλιτάο, Λούκας Βάσκεθ, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς (70′ Βαλβέρδε), Καζεμίρο (90′ Μπραχίμ), Μπενζεμά (82′ Αζάρ), Ροδρίγκο (82′ Ίσκο), Ασένσιο (70′ Βινίσιους)

ΑΛΑΒΕΣ: Ρομπέρτο, Λαγκουάρντια, Μαρίν, Ροδρίγκο Έλι, Τσίμο Ναβάρο (23′ Μαρτίν), Φέισα (55′ Μαχμούντ), Καμαράσα, Όλιβερ, Έντγκαρ (68′ Σάιθ), Χοσέλου (69′ Λουίς Ροντρίγκες), Λούκας Πέρεθ (55′ Ριόχα)

Πηγή: Aek365.org

The post Φουλ για τίτλο η Ρεάλ με σούπερ Μπενζεμά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top