ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Πλήρωσε για δυο μπύρες και ένα αναψυκτικό 18 ευρώ - Απογοητευμένοι οι πολίτες με τιμές σε υποστατικά και ξενοδοχεία στην Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ:  Πλήρωσε για δυο μπύρες και ένα αναψυκτικό 18 ευρώ - Απογοητευμένοι οι πολίτες με τιμές σε υποστατικά και ξενοδοχεία στην Κύπρο

Η κρίση που δημιούργησε ο COVID-19 και πιο συγκεκριμένα τα μέτρα πρόληψης που λήφθησαν, φαίνεται να έχουν και τις ανάλογες συνέπειες όσον αφορά τις τιμολογιακές πολιτικές.

 

Βέβαια το φαινόμενο των υπερβολικά ψηλών τιμών ήταν πάντοτε ενα θέμα που απασχολούσε τους πολίτες, ωστόσο σε μια εποχή μετά-χαλάρωσης των μέτρων, περίμεναν όλοι πως οι τιμές θα κυμαίνονταν σε φυσιολογικά άν όχι και πιο χαμηλά πλαίσια ώστε να ενθαρρύνουν τον κόσμο να ξοδέψει λεφτά και να κάνει διακοπές εσωτερικά.

Τελευταία ακούμε συχνά τόσο σε Δελτία Ειδήσεων απο γκάλοπς όσο και με μηνύματα που λαμβάνουμε απο φίλους ότι είναι προτιμότερο να κάνεις διακοπές στο εξωτερικό παρά στο εσωτερικο και οτι επίσης είναι προτιμότερο να μαγειρέψεις σπίτι παρά να βγείς σε ένα εστιατόριο. Λίγα είναι τα υποστατικά που έχουν λογικές τιμές και αναπροσάρμοσαν τους καταλόγους τους , αναλόγως εποχής και συνθηκών.

Στην πιο κάτω περίπτωση πολίτης στην σελίδα "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε" ανέρτησε εναν λογαριασμό που πλήρωσε όπου για δυο μπύρες και ένα αναψυκτικό πλήρωσε 18 ευρώ. Δηλαδή 6 ευρώ για το κάθε ένα. 

Τέτοια περιστατικά δεν έπαψαν ποτέ να μας απασχολούν και να μας προβληματίζουν, είτε προ είτε μετά εποχής COVID-19. 

Φαινόμενα που θα πρέπει να δουν και να αναλάβουν ευθύνες και δράση οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξαλειφθούν.

Αυτή τη στιγμή η Κυπριακή οικονομία έχει ανάγκη απο ανάσα, τόσο τα νοικοκυρία όσο και οι επιχειρήσεις, για να επιτευχθεί αυτό, το λογικό θα ήταν να βρεθεί η λύση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές, ώστε να νοικοκυρία να μπορούν να κινήσουν το χρήμα στην αγορά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top