ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πτωτικά κινείται το ΧΑΚ το μεσημέρι

Πτωτικά κινείται το ΧΑΚ το μεσημέρι

Πτωτικά κινείται το μεσημέρι το κυπριακό Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει στις 12.58μμ απώλειες της τάξης του 0,21% και να υποχωρεί στις 47,84 μονάδες. Την ίδια ώρα και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Δείκτης FTSE/CySE 20 κατέγραφε παρόμοια πτώση της τάξης του 0,21% και βρισκόταν στις 28,44 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στις €9.966.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, απώλειες καταγράφουν ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,20%, ο δείκτης της Εναλλακτικής σε ποσοστό 0,10%. Χωρίς μεταβολή συνεχίζουν τη διαπραγμάτευση ο δείκτης των Ξενοδοχείων, αλλά και ο δείκτης των Επενδυτικών.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €5.786 (πτώση 0,68%), της Πετρολίνα με €3.180 (πτώση 0,63%) και της Salamis Tours με €1.000 (χωρίς μεταβολή).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, καμία δεν κινείται ανοδικά, δύο πτωτικά, ενώ μια παραμένει αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται σε 6.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top