Η Γιουβέντους έκανε νέα προσφορά στον Πάολο Ντιμπάλα με στόχο να τον κρατήσει στο Τορίνο για ακόμα τρεις σεζόν.
Ο Πάολο Ντιμπάλα αναμένεται να επεκτείνει την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με την Γιουβέντους για άλλα τρία χρόνια, με αυξημένες απολαβές, σύμφωνα με την Tuttosport.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ατζέντη του παίκτη και της ομάδας είχαν θετική κατάληξη, με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται τον Αύγουστο ανάμεσα από το πρωτάθλημα και το Champions League.
Οι ετήσιες απολαβές του Ντιμπάλα θα ανέρχονται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ και θα αυξάνονται τα επόμενα χρόνια.
Ο 26χρονος επιθετικός την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 41 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 17 γκολ και 13 ασίστ.
Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.