ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αμμόχωστος, είναι το καλοκαίρι σου – Η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου παρουσίασε τη νέα στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης

Αμμόχωστος, είναι το καλοκαίρι σου – Η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου παρουσίασε τη νέα στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης

Η νέα στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης με τίτλο «Αμμόχωστος, είναι το καλοκαίρι σου», παρουσιάστηκε από την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου, στην Αγία Νάπα.

Η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Χρίστο Ζαννέττου, με παρόντες τον διευθυντή της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, κ. Λάκη Αβραμίδη και άλλα μέλη της ΕΤΑΠ.


Ο στόχος της νέας στρατηγικής είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού και η διατήρηση της επιθυμίας από πλευράς των ταξιδιωτών που δεν κατάφεραν να επισκεφτούν φέτος την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Για τις ανάγκες της νέας στρατηγικής, θα αξιοποιηθούν ιδιαίτερα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας και παραδοσιακά Μέσα, με συντονισμένες ενέργειες στα Social Media και περιεχόμενο διαμορφωμένο για όλες τις πλατφόρμες.
Κεντρικό μήνυμα είναι η ανάδειξη των διαφορετικών εμπειριών που μπορεί να αποκομίσει ο κάθε επισκέπτης στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, τόσο στις χρυσές αμμουδιές στις παραλίες του Πρωταρά στο Παραλίμνι και της Αγίας Νάπας όσο και στις «κρυμμένες» ομορφιές των δήμων και κοινοτήτων της επαρχίας, της Σωτήρας, της Δερύνειας, της Άχνας, της Αυγόρου, του Φρέναρος, του Λιοπετρίου και των Βρυσούλων.


Με αφορμή την παρουσίαση της νέας στρατηγικής, ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ, Χρίστος Ζαννέττου τόνισε ότι: «Η ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου αποτελεί ούτως ή άλλως τον κορυφαίο καλοκαιρινό προορισμό για όλους τους Κύπριους που θέλουν να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά των θαλασσών μας, τις χρυσές αμμουδιές, το πανέμορφο τοπίο του Κάβο Γκρέκο, αλλά και τις κρυμμένες ομορφιές των δήμων μας και των κοινοτήτων μας. Όπως τα πολλά σημεία αναφοράς που έχουν και βέβαια μην ξεχνάμε τη μεγάλη και μοναδική ποικιλία γεύσεων που προσφέρουν.


Με την νέα αυτή καμπάνια με τίτλο «Αμμόχωστος, είναι το καλοκαίρι σου», στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις ομορφιές της επαρχίας μας και να θυμίσουμε σε όλους, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ότι παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε, η ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου είναι εδώ για να τους υποδεχτεί τώρα αλλά και στο μέλλον και να προσφέρει τη μοναδική φιλοξενία της σε όλους».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top