LIFESTYLE

Οι εκπλήξεις στη νέα εκπομπή του Sigma 'Μεσημέρι και Κάτι' -Ποιοί δημοσιογράφοι πέρασαν από την καυτή καρέκλα

Οι εκπλήξεις στη νέα εκπομπή του Sigma 'Μεσημέρι και Κάτι' -Ποιοί δημοσιογράφοι πέρασαν από την καυτή καρέκλα

Πολλοί δημοσιογράφοι – παρουσιαστές πέρασαν από το τιμόνι της μεσημβρινής, ενημερωτικής εκπομπής του Sigma «Μεσημέρι και κάτι». Τι έπεται, όμως, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις; 

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Με αφορμή την αποχώρηση της Μαρίνας Χατζηκώστα από την εκπομπή και τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, αλλά και την ένταξη των δημοσιογράφων Χρίστου Μιχάλαρου και Γεωργίας Κωνσταντίνου ως κεντρικοί παρουσιαστές της εκπομπής, το ThemaOnline κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο για να σας θυμίσει όλους τους παρουσιαστές που πέρασαν από την ζώνη. Παράλληλα, σας μεταφέρουμε και τις πρώτες πληροφορίες μας για τις επικείμενες αλλαγές στην ανανεωμένη, όπως φαίνεται, εκπομπή.

Πλέον, ο Χρίστος Μιχάλαρος και η Γεωργία Κωνσταντίνου αναλαμβάνουν τα ηνία της εκπομπής από τις 24 Αυγούστου και όπως πληροφορείται το ThemaOnline, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα η προώθηση μιας πιο άμεσης επαφής με τον κόσμο, καθώς και η σε μεγαλύτερο βαθμό αξιοποίηση της τεχνολογίας. 

Οι κύριες ενότητες της εκπομπής παραμένουν όπως πολιτική, οικονομία, κοινωνία κ.α, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η εκπομπή θα γίνει πιο γρήγορη και άμεση, ξεφεύγοντας κάπως από το κυπριακό κόνσεπτ.

Το ιστορικό της εκπομπής

Η εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το 2010, με προκάτοχο στην παρουσίαση τον Παναγιώτη Δημόπουλο. Την ίδια περίοδο που ο παρουσιαστής παρουσίαζε με επιτυχία την πρωινή εκπομπή του Sigma, το κανάλι του εμπιστεύτηκε και την ζώνη του μεσημεριού, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος να κάνει εμφανίσεις δυο φορές την μέρα στον σταθμό.

Αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή περνά στα χέρια του Νικήτα Κυριάκου, ο οποίος έδωσε το δικό του στίγμα στην μεσημβρινή ενημέρωση και παρέμεινε στην εκπομπή για έξι ολόκληρα χρόνια, μέχρι την μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι του 2016.

Η Γωγώ Αλεξανδρινού με τον Χρίστο Χαραλάμπους αναλαμβάνουν την ευθύνη να καλύψουν το κενό που άφησε πίσω του ο Νικήτας, ωστόσο κράτησε μόνο για μερικούς μήνες, καθώς αργότερα η Γωγώ αναλαμβάνει την εκπομπή σε σόλο παρουσίαση.

Το 2017 η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποχωρεί με άδεια μητρότητας και την θέση της αναλαμβάνει η Κατερίνα Χριστοφίδου. Στο ενδιάμεσο διάστημα η Γωγώ Αλεξανδρινού δίνει τα χέρια με το κρατικό κανάλι και έτσι η Χριστοφίδου αναλαμβάνει την εκπομπή ως κεντρική παρουσιάστρια.

Όταν η δυναμική Κατερίνα Χριστοφίδου αποφασίζει να αποχώρησει από την εκπομπή για να βάλει υποψηφιότητα στην Ευρωεκλογές του 2019, το μπαλάκι για την παρουσίαση της εκπομπής πέφτει στην Μαρίνα Χατζηκώστα, η οποία στέκεται με αξιοπρέπεια στο τιμόνι της εκπομπής μέχρι και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top