Πρακτορείο Ανατολού: Μετά από τις απαραίτητες προετοιμασίες το Ορούτς Ρέις θα ξεκινήσει για Μεσόγειο

Πρακτορείο Ανατολού: Μετά από τις απαραίτητες προετοιμασίες το Ορούτς Ρέις θα ξεκινήσει για Μεσόγειο

Για τη Μεσόγειο θα ξεκινήσει το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις έπειτα από τις απαραίτητες προετοιμασίες του μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Ορούτς Ρέις το οποίο είναι αγκυροβολημένο στην Αττάλεια αναμένεται ξεκινήσει νέες σεισμικές έρευνές.

Το Ανατολού αναφέρει ότι το Ορούτς Ρέις είχε πραγματοποιήσει παλαιότερα έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα και τον Μαρμαρά και από τότε συνεχίζει τις δραστηριότητές του στη Μεσόγειο. Οι τελευταίες του έρευνες είχαν γίνει στο σημείο Δυτική Αμμόχωστος-2.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE